Locations

Arsenaal Theater, Vlissingen

Arsenaal Theater, Vlissingen Het Arsenaaltheater biedt ruimte aan 800 feestgangers en beschikt daarnaast over een groot podium en een hightech licht- & geluidsinstallatie.
 

Café Pubbles, Lambik en Nationaal, Goes

Café Pubbles, Café Lambik en Café Nationaal zijn drie aan elkaar gelegen cafees met ieder een eigen karakter en imago. Supervet Events en de drie cafees organiseren met enige regelmaat dance events op de terrassen van deze zaken. De eerstvolgende is de SUPERVET City Beach Party op vrijdag 1 juli 2011!
 

Club Divine / Zanzibar, Middelburg

Arsenaal Theater, Vlissingen SUPERVET Events heeft in samenwerking met Club Divine / Zanzibar meerdere dance events georganiseerd. Divine / Zanzibar is een mooie, trendy club waar je kunt genieten van heerlijke muziek, lekker eten en prima drankjes.
 

De Goederenloods, Goes

Arsenaal Theater, Vlissingen SUPERVET is in 2006 ontstaan in de Goederenloods in Goes, met een feest op Koninginnenacht is alles begonnen. De Goederenloods is een oud treinstation met een zeer warme ambiance en een capaciteit van 400 personen.
 

Discotheek El Toro, Goes

Arsenaal Theater, Vlissingen 1 á 2x per jaar wordt Discotheek El Toro omgetoverd tot een vette SUPERVET locatie. El Toro is een Discotheek aan de Oude Vismarkt te Goes die al 40 jaar bestaat en reeds een bekende naam heeft in de Nederlandse HoReCa.